Geen producten (0)

   

Hallo aanstaande bruidsparen,

In 2014 ben ik deze webshop gestart nadat ik me ben gaan verdiepen in de trouw wereld en er achter kwam dat eigenlijk alle bedankjes op het zelfde neerkomen. Begrijp me niet verkeerd, erg leuk allemaal maar niet echt meer van deze tijd. Dus besloot ik hier iets mee te doen, en zo ben ik bedankje.nl gestart.

Ik probeer voor mijn shop zoveel mogelijk leuke nieuwe hippe bedankjes te bedenken. Natuurlijk ontkom ook ik niet aan de traditionele bedankjes maar deze steek ik dan in een nieuw hip jasje. Ik vind het vooral erg leuk om een klein deel uit te maken van zo’n mooie dag, en ervoor te zorgen dat de bedankjes in de smaak vallen bij jullie gasten.

Hoe ga ik te werk?
Zodra de bestelling geplaatst word neem ik zo snel mogelijk contact op om eventuele wensen te bespreken. Het kan gaan om een persoonlijke tekst of misschien wel een andere invulling. Ik spreek ook altijd een datum af wanneer jullie de bedankjes willen ontvangen, dit kan zijn binnen 2 weken of als jullie het fijner vinden een paar weken voor jullie grote dag, maar in nood situaties help ik jullie ook graag uit de brand. Alles is bespreekbaar.

Mocht je verder vragen hebben of meer informatie over een product willen neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier of telefoon nummer hiernaast.

Succes met alle voorbereidingen en wie weet tot ziens!


Liefs Manon 
 

 Contact

 

 

 tel: 010-7613460
 info@bedankje.nl 

 

Adres:
Bedankje.nl
Welhoeksedijk 2A
3171 TB Poortugaal

 

 

 

BTW nummer: NL153572437B01
Kvk nummer:  59947187