Geen producten (0)

Zomer Bedankjes

Zijn jullie je al aan het opmaken voor jullie fantastische zomer bruiloft? Trouwen in de zomer is natuurlijk geweldig, maar wat voor bedankjes passen er nu het beste bij zo'n mooie zomer bruiloft? WIj hebben een selectie voor je gemaakt voor de leukste en origineelste zomer bedankjes.
1. De Zonnebril.
Het zonnebril bedankje van bedankje.nl is bij uitstek een echte blik vanger op jullie bruiloft en ook nog eens superhandig.  

Prijs:
2,00 EUR

Meer Informatie


 

2. Slipper.
Op de liefde moet geproost worden. Deze slipper met flesopener is een heerlijk zomers trouwbedankje voor een bruiloft aan het strand, maar ook perfect voor een zomerse trouwerij. De slipper flesopener is niet alleen super leuk en origineel, het is ook nog eens een functioneel bedankje waar je gasten nog jaren gebruik van kunnen maken en bij ieder drankje kunnen terug denken aan een geweldige dag.

Prijs € 1,50

Meer informatie

 

 

3. Het Liefdes Kompas.
Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie de zomer opzoeken met jullie bruiloft, en een mooie bruiloft hebben in een ver en warm land. Het liefdes kompas bedankje is dan misschien wel wat voor jullie.

Prijs: 1,50 EUR

Meer Informatie

 

4. Glowsticks.
Let love glow! Sluit jullie avond/dag avond met een zee van lichtjes, succes gegarandeerd.
Dit leuke bedankje word geleverd met een kartonnetje met daardoorheen een glowstick verwerkt, door de verschillende kleuren sticks geeft dit een extra leuke effect op jullie avond zelf.

Prijs € 1,00
Meer informatie5. Waaier.
Zoek je een origineel en verkoelend bedankje voor op een warme zomerdag of een strand bruiloft? Deze waaier zal het erg goed doen als bedankje of als decoratie op jullie warme zomer bruiloft.

Prijs € 1,50
Meer informatie

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren