Geen producten (0)

Lente Bedankjes

Trouwen jullie in dit mooie voorjaar? of net iets meer richting de zomer? Wij hebben een top 5 gemaakt voor onze meest fleurige lente bedankjes voor jullie trouwerij die jullie prachtige dag helemaal afmaken!
1. De Slipper flesopener
Combineer dit met jullie favoriete drankje en geloof me jullie gasten zullen jullie dag nog lang herinneren. Elke keer bij het zien van dit leuke bedankje worden ze weer even herinnerd aan jullie mooie dag. Op de liefde moet gerpoost worden! Dit bedankje is verkrijgbaar in Aqua Blauw & Roze.

Prijs: vanaf € 1,50

Meer Informatie


2.Happy pills
Na zo'n mooie dag wil je toch dat jullie gasten weer vrolijk wakker worden? Met deze happy pills is succes gegarandeerd. De vrolijke kleuren geven echte lente kriebels. Dit potje gevuld met heerlijke en vrolijke snoepjes zal een waar genot zijn voor jullie gasten.

Prijs: 1,80 EUR

Meer Informatie

 
3.Badeendje
Als jullie feest er “eendje” is om niet te vergeten, dan mag dit bedankje niet ontbreken op jullie dag. De vrolijke gele kleur van het eendje kan je toch niks anders dan de lente kriebels geven?

Prijs: 1,30 EUR

Meer Informatie


4.Bloembollen
Een origineel en uniek trouwbedankje met een typisch oud hollands uitstraling gevuld met typische nederlandse bloembollen voor in iedere tuin om op een orginele manier duidelijk te maken dat er wat moois tussen jullie bloeit. 

Prijs: 2,00 EUR

Meer Informatie
5. Glazen potje gevuld met hartjes
LOVE IS SWEET!!
 Om jullie gasten nog wat extra liefde mee te geven aan het einde van jullie dag.
Het potje word gepersonaliseerd met een kraft kleurig label met daarom jullie namen en trouwdatum, dat vast gemaakt word met satijn lint in de kleur koraal. 

Prijs: 1,50 EUR

Meer Informatie

 


 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren